Loading...
Centenniumcommissie 2017-12-11T17:46:02+00:00
Nicholas Feij
Nicholas FeijPraeses
Nicholas is als allereerste begonnen met de commissie, met het afnemen van sollicitaties, het samenstellen van de commissie en een structuur bepalen voor de aankomende tijd.

Op dit moment houdt hij vooral het overzicht op alle externe relaties die zich bezighouden met het Centennium. Daarnaast is hij ook intern het aanspreekpunt en houdt hij contact met alle verschillende partijen. Zo is hij betrokken met alle subcommissies.

Harmen Schot
Harmen SchotFiscus I
Als Fiscus I heeft Harmen de taak om ervoor te zorgen dat alle doelen financieel haalbaar blijven door het opstellen van de begroting en het bijhouden van praktisch alles wat met cijfers te maken heeft. Elke begroting moet sluitend zijn, zo ook die van de opening van het Centenniumjaar bijvoorbeeld, een groot feest met meer dan duizend aanwezigen.
Bram Sneep
Bram SneepFiscus II
Als Fiscus II zorgt Bram voor de inkomsten van het Centennium: kaartverkoop voor alle evenementen, pakketten voor de leden, sponsoring/acquisitie en drankomzet. De ene dag is hij bezig met het inrichten van de ticketshops en de andere dag zit hij om de tafel met diverse grote en kleine bedrijven om acquisitie deals te maken. Hierbij trouw gesteund door zijn eigen financiële commissie.
Daniek Korver
Daniek KorverIntern
Het is Daniek haar taak om te zorgen dat alle leden ook op de hoogte zijn van wat dit spectaculaire jaar ze allemaal gaat brengen! De interne communicatie naar hen gaat via haar.

Er staat onze leden een jaar vol onvergetelijke hoogtepunten te wachten! Leden genieten niet alleen maar van het Centennium, maar dragen hier zelf ook hun steentje aan bij. Onze subcommissies zijn gevuld met actieve leden die graag iets willen bijdragen en ervaring op willen doen bij het organiseren van evenementen. Daniek onderhoudt samen met Nicholas al het contact met de subcommissies.

Madelon de Leeuw
Madelon de LeeuwExtern
Madelon is verantwoordelijk voor de acquisitie onder de oud-leden. Hiervoor is ze onder andere bezig met het enige echte Vrienden van Centennium pakket! Bovendien is ze betrokken bij de Eeuwmanak, het boek dat ter ere van het 100-jarig bestaan is
samengesteld, en de eManak: het digitale platform dat exclusief en speciaal is gemaakt voor leden om de historie van 100 jaar S.S.R.-Rotterdam tot leven te brengen.
Demi Bartels
Demi BartelsMarketing
Demi houdt zich binnen de commissie bezig met alle promotie rondom het Centennium. Dit houdt in dat dat ze verantwoordelijk is voor alle social media, beeldmateriaal en uiteindelijk ook voor alle reclame op de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam. Daarnaast houdt ze zich bezig met alles wat met het thema te maken heeft. Naast het logo en de posters stelt ze ook de gadgetpakketten samen zodat eenieder geheel in stijl het centenniumterrein kan betreden!
Jasper van Rijswijk
Jasper van RijswijkTerrein
Jasper houdt zich bezig met alles wat met het terrein te maken heeft. Als eerste dat er überhaupt een terrein is en dat dit terrein er prachtig uit gaat zien. Daarnaast zorgt hij ervoor dat er genoeg te eten en te drinken is. Nadat u wat drankjes op heeft, zal hij ook zorgen voor de muzikale ondersteuning. Dit kan hij natuurlijk niet alleen, daarom wordt hij ondersteund door zijn eigen terreincommissie
Anne van Gerwen
Anne van GerwenQQ
Naast haar dagelijkse taken als Ab Actis van het bestuur van de vereniging probeert de QQ de commissie zo goed mogelijk op weg te helpen en haar input te leveren waar dat mogelijk is. Verder vindt ze het ontzettend leuk om haar creativiteit de vrije loop te laten, waardoor ze meedenkt bij verschillende projecten van het Centennium.