Loading...
Commissies 2018-03-20T15:49:01+00:00

Centenniumcommissie

De Centenniumcommissie is verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaats zullen vinden tijdens ons lustrumjaar. Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis

World Press Photo commissie

Met behulp van financiële ondersteuning van onder andere ’t Trekpaert en het Geurts Rietbergfonds zorgt deze commissie ervoor dat de World Press Photo tentoonstelling gratis aangeboden wordt aan de stad Rotterdam. Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis

Financiële commissie

De Financiële commissie houdt zich bezig met de acquisitie en de zakelijke bezigheden tijdens ons lustrumjaar. Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis

Terreincommissie

De piekweken zijn niet compleet zonder een terrein. De terreincommissie zal ervoor zorgen dat alles op het terrein op rolletjes loopt: van aankleding, tot drank en een betaalsysteem. Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis

Buitendagcommissie

Alle activiteiten van de piekweken vinden plaats op het terrein, behalve de buitendag. De buitendagcommissie zorgt ervoor dat deze dag tot in de puntjes is verzorgd en groots wordt aangepakt! Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis

Chiquedagcommissie

Deze commissie zal verantwoordelijk zijn voor de organisatie van de Chique dag tijdens de piekweken. Een dag die geen grenzen kent en waarbij alles tot in de puntjes goed georganiseerd zal zijn. Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis

Galacommissie

Het lustrum zou natuurlijk niet compleet zijn zonder een groots en geslaagd lustrumgala.. Een reis naar het buitenland? De standaard van een gala ligt hoog en dat geeft de galacommissie veel mogelijkheden. Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis

Eeuwmanakcommissie

De Eeuwmanakcommissie is al sinds 2014 bezig met het boek ter ere van het 100-jarig bestaan. De letters S.S.R.-R. vormen samen de rode draad van het boek, waarin zal worden teruggeblikt op 100 jaar S.S.R.-Rotterdam. Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis

eManakcommissie

De eManak is het digitale platform dat exclusief is gemaakt voor leden van S.S.R.-Rotterdam en de R.R.V. Maurits om 100 jaar S.S.R.-R. tot leven te brengen. De eManak zal verschillende mogelijkheden hebben, welke zullen worden gepresenteerd op 27 januari! Wil je meer weten over deze commissie? Klik dan hieronder.

Maak kennis