Loading...
Bedrijven 2017-12-20T17:19:12+00:00

S.S.R.-Rotterdam is met 850 actieve leden één van de grootste gemengde studentenverenigingen van Rotterdam. Alle leden studeren aan de hogeschool of aan de universiteit en doen dus veel verschillende studies. De vereniging heeft ook een actieve reünisten-vereniging waar veel oud leden nog samenwerken met de actieve leden van S.S.R.-R. De vereniging houdt zich ook elk jaar bezig met maatschappelijke activiteiten waarmee S.S.R. haar best doet om maatschappelijke waarde toe te voegen aan de stad Rotterdam.

Ga naar de website.

S.S.R.-R. is in 1918 opgericht dus zal in 2018 het Centennium, het 100-jarig bestaan, worden gevierd. Het Centennium belooft een groot evenement te worden met veel verschillende activiteiten. Op een extern terrein zal er gedurende twee weken een groot aantal feesten en dagactiviteiten worden georganiseerd. Deze zullen bezocht worden door de leden en oud leden van S.S.R., maar ook door andere studenten uit Rotterdam en andere studentenverenigingen in Nederland. Ook zullen er in aanloop naar het evenement recruitment activiteiten en trainingen worden georganiseerd voor de studenten van S.S.R.-Rotterdam.

Door de grote hoeveelheid en variëteit aan activiteiten biedt het Centennium uw bedrijf de mogelijkheid om op verschillende manieren in aanraking te komen met uw doelgroep. Voorbeelden van deze promotionele mogelijkheden zijn:
-Recruitment activiteiten (bedrijven diners, inhousedagen, workshops)
-Stands op het terrein ter promotie of informatie
-Productplaatsing op het terrein, online media(website, Facebook, lustrumradio)
-Offline printed media(banners, posters, gadgets)
-Naamgeving aan een activiteit of onderdeel van het terrein.

WAAROM ZOU U PARTNER VAN HET CENTENNIUM WILLEN WORDEN?

Het centennium zal een groot bereik hebben onder veel studenten. Deze studenten kunnen zowel potentiële klant als potentiële werknemer van uw bedrijf zijn. Het zal mogelijk zijn erg specifiek te richten op een bepaalde doelgroep. De studenten zullen tijdens het evenement in feeststemming zijn, waardoor er een positieve associatie met het merk zal ontstaan. De grote hoeveelheid mogelijkheden en ruimte voor eigen invulling van promotionele activiteiten zal ervoor zorgen dat allerlei soorten producten goed tot hun recht kunnen komen. Ook zijn er veel opties op het gebied van schaal en prijs zodat het voor veel verschillende soorten producten/bedrijven toegankelijk is.

Tot slot zou het ons uiteraard enorm helpen om het beste evenement mogelijk neer te zetten. Wij kijken ernaar uit met u samen te werken!

Interesse? Neem contact met ons op!